Tijd voor feest: give-away!

Enkele dagen geleden diende de 200ste volg(st)er zich aan op Bloglovin. Dat vind ik heel leuk en daarom is het hoog tijd om jullie te trakteren!

Wat kan je winnen?
 1. 1 meter stof naar keuze bij Cas & Nina
 2. Droomstoffen geeft 2 naaipakketjes weg ter waarde van 25 euro
Wat moet je doen?
Heel simpel: je volgt de instructies van deze Rafflecopter en de rest gaat vanzelf!

a Rafflecopter giveaway

Op IG loopt de wedstrijd ook, dus wil je een extra kans wagen, volg me dan ook op IG, repost de foto en tag me!


De wedstrijd loopt tot donderdag 7 april – 6u.

 Droomstoffenpakketje 1: 1m politiestof, knielappen met print, tornmesje,
speldenkussen en sierelastiek.

Droomstoffenpakketje 2: 1 m zwart-wit pinguïnstof, handschaartje,
rollintmeter en speldenkussen

Gerelateerde berichten

28 gedachten over “Tijd voor feest: give-away!”

 1. De laatste tijd wordt hier veel genaaid voor Flavieke, maar ik denk dat het tijd wordt dat ik nog eens voor Kleine Kadee achter mijn naaimasjien kruip. Met deze stofjes wordt het prachtig!

  Beantwoorden
 2. Proficiat met je 200ste volger!! Mogen er nog veel bijkomen 🙂
  Een schitterende give-away heb je gekozen… Ik doe graag mee voor de pinguïns óf het stofje van Cas en Nina…

  Beantwoorden
 3. Ik ben momenteel bezig met een Grace kleedje van Emma en Mona als kraamvcadeau voor mijn beste vriendin. Ik zou graag de pinguïn stof of een ander tricot van bij Cas en Nina winnen voor het eerste kindje van mijn zus…

  Beantwoorden
 4. al héél lang staat op mijn to do lijst : kussens maken voor de tienerkamer. Het stofje van pakketje 2 lijkt me daarvoor wel geschikt, of anders een meterke stof naar keuze !

  Beantwoorden
 5. Proficiat! Ik volg je al een tijdje met veel plezier, dus doe ik ook graag mee aan deze mooie give away. Momenteel ben ik bezig met een traktatie voor in de crèche. Mijn jongste zoontje gaat na de vakantie naar school. Ik maak dus de vliegtuiglepelhoudertjes uit Zo Geknipt 1.
  Aangezien ik heel binnenkort meter word, zou een nieuw lapje stof van Cas en Nina of het pinguinstofje wel van pas komen! 🙂

  Beantwoorden
 6. Proficiat!!

  Zo'n metertje stof van Cas & Nina lijkt me top 🙂

  Ik heb gisteren mijn to-sew lijstje nog eens overlopen enzo maar ik ben er nog niet helemaal uit waarmee ik me straks ga bezighouden… keuzestress!

  Beantwoorden
 7. Proficiat met je blog! Extra stofjes worden hier altijd blij onthaald 🙂 Met 3 kindjes is er genoeg keuze om leuke dingen te maken. Een kleedje voor de meisjes of een t-shirt voor mijn zoontje?

  Beantwoorden
 8. Fan van het 2de pakketje!
  Momenteel ben ik de gilet aan het maken uit de nieuwste LMV, maar na het passen toch niet helemaal tevreden van. Nog wat retoucheren dus.
  Na de gilet staan er nog wat babycadeautjes op de planning. Het schoon pinguïn stofje zou hierbij dus heel goed van pas komen!
  Groetjes,

  Liesbet.

  Beantwoorden
 9. Ik ben volop bezig met een matching outfit voor de dochter en de zoon! Een theo hemdje en een overslagjurkje voor de zomer om hun kleerkasten wat te vullen…
  Pakketje nummer 2 geniet mijn voorkeur, maar tegen de rest zeg ik ook geen neen!

  Beantwoorden
 10. Proficiat met de volgers!

  Ik doe ook heel graag mee, heb niet echt een voorkeur om iets te winnen, zou al blij zijn als ik iets win. Volgende project wordt een peplumshirt voor de dochtertje.

  Beantwoorden

Plaats een reactie