De eindsprint

Vanavond lagen de kinderen om 19u30 allebei in bed. De man des huizes zit op restaurant met zijn collega’s en ik zorgde voor een kant-en-klare moussaka zodat ik niet moest koken.

Het was namelijk hoogtijd om mijn kerstswap af te werken. Deze namiddag ging ik in de rapte naar de stad om inpakpapier te kopen, nog een laatste kerstcadeautje en in de Hema maakte ik van de gelegenheid gebruik om nog een nieuwe lippenstift te scoren voor de feestdagen.

Ik schreef een kaartje voor mijn swappartner, pakte alles netjes in, hing een labeltje aan elk pakje en morgenochtend kan ik naar de post om de doos op te sturen. Zo spannend en leuk om te doen! Sofie, zet je maar schrap, je swapcadeau komt eraan!
Zelf kijk ik al uit naar het moment dat de postbode hier een swappakje afzet :o)

Tenslotte pakte ik ook nog wat andere cadeautjes in, maar durf ze niet onder de kerstboom te leggen omdat niet alles kidproof is. Ik zal ze dit jaar maar direct in een kast steken, denk ik (jammer, want het heeft wel iets, die pakjes onder de kerstboom!).

Dan nog wat Rok en Rol gekeken (uitgesteld want ik was nog in volle actie toen het begon). Toevallig voerde ze net wat dingetjes uit die ik ook had zitten bestuderen op Pinterest de voorbije week. Altijd leuk om te zien!

En zo is het weer 22u, nog ‘n machientje vullen en daanrna hopelijk eens een rustige nacht. Ik denk dat ik niet erg uitgeslapen ga beginnen aan het nieuwe (werk)jaar als dat hier zo voortgaat met een onrustige kleine man. Maar ik klaag niet, het is hier al 2 1/2 uur stil ;o)

Gerelateerde berichten

Plaats een reactie