Beagle Boy

De oudste zoon gaat binnen een week naar de kleuterschool. Aangezien het in een klaslokaal meestal niet zo heet is als in de kribbe, vond ik dat hij nog een nieuwe sweater kon gebruiken. Bovendien kocht ik er al stof voor in mei vorig jaar, en geef toe: stof laten bestoffen in de kast, dat slaat nergens op, he?! (lees: het volgende Stoffenspektakel komt eraan en ik moet dringend wat oude stoffen verwerken om  plaats te maken in mijn kasten!)

De papa is op shortski naar Oostenrijk, dus kwam dat handig uit om op zaterdagavond mijn machientjes boven te halen ipv voor de tv te hangen of de krant te lezen. En bovendien niemand in huis die zich kon ergeren aan de “rommel” die dat naaien teweegbrengt!
Ik koos voor het patroon “Beagle Boy”, een succesnummer uit Ottobre 4/2013: stoer maar toch lekker zacht omdat ik nicky velours gebruikte.
En de zoon? Die wiilde ‘m alvast niet meer uitdoen na het passen!
(Noot aan mezelf en aan zij die deze trui ook nog willen maken: het model is vrij smal, waardoor ik nu al voorzie dat het tweelingstiksel aan de zoom gaat knappen! 
Aan de mouwen vermeed ik de afwerking met tweelingstiksel door de mouwboord dubbel te nemen. Zo kon ik die gewoon met mijn overlock bevestigen aan de mouw.)
Patroon: Ottobre 4/2013, model 26
Stoffen: Stoffenspektakel

Gerelateerde berichten

1 gedachte over “Beagle Boy”

Plaats een reactie