Welkom, Felix!

Gisteren ging ik, geheel op het laatste nippertje afgesproken, met een collega mee op babybezoek bij een andere collega.

Daar zag ik weer mijn kans om zelf een geschenkje te freubelen. En eenmaal ik in actie schiet, ben ik niet meer te houden.

Ik ging, zoals wel vaker, voor een gepersonaliseerde XL-bavet. Ik appliqueerde er een blauwe snor op (niet met flockfolie, want dat mag je niet wassen op 60° en houdt volgens mij niet op badstof) en flockte voor de volledigheid nog eens hetzelfde prentje op een blauw rompertje.

Het resultaat mocht er – al zeg ik het zelf – wezen en mijn collega was blij! Hopelijk kan Felix binnenkort naar hartenlust smossen op zijn megaslab!

Rood is zoals u weet niet erg gewillig om zich te laten fotograferen, maar neem van mij aan dat het bijna fluo is. Blits!

Gerelateerde berichten

2 gedachten over “Welkom, Felix!”

Plaats een reactie