Favoriete pyjamabroek

Toen ik zwanger was van de oudste zoon, kocht ik een zalige maar erg dure zwangerschaps- en borstvoedingspyjama. De pyjama is ook draagbaar als je geen dikke buik hebt, want de broek komt heel laag. Heerlijk vind ik dat. Een pyjama waarmee het ging van wassen, dragen, wassen, dragen,…

Helaas is hij nu zodanig aan het verslijten, dat ik voorzie dat er binnenkort gaatjes in zullen komen. Vooraleer dit gebeurt, maakte ik snel een patroon van deze broek.

Yvette van Droomstoffen stuurde me een verrassingslapje zachte viscose en wat leuke sterrenelastiek. Deze is heerlijk soepel en zacht, dus ideaal voor een slaapbroek of boxershort.

Ik heb nog geen bovenstuk gemaakt, maar combineer de broek momenteel met een blauw slaapshirt dat ik enkele jaren geleden maakte.

Dit is misschien geen topstuk om over te bloggen, maar zelf ben ik heel tevreden dat ik erin geslaagd ben mijn favoriete broek na te maken! Ik denk niet dat ik nog >100 euro ga uitgeven aan een pyjama ;o)

Stof: viscose bij Droomstoffen
Elastiek: Droomstoffen

Gerelateerde berichten

Plaats een reactie