Over fluo flamingo’s, glittervarkens & krokodillen

Net voor onze vakantie had ik een supertof papieren ritstasje toegestuurd gekregen van Feeërieke, samen met een velletje fluoroze vinyl. Een geweldige combinatie, als je ‘t mij vraagt. Het duurde even voor ik wist wat ik er precies mee ging doen, tot vorige week de spreekwoordelijke lamp in mijn hoofd dan toch ging branden.

Ik had ooit een mooie afbeelding van een flamingo gedownload uit de Silhouettestore. Die voorzag ik van een leuke quote die ik op pinterest las.
Mijn cameo sneed het geheel uit en ik kleefde de sticker op het ritstasje. Klaar – en kijk hoe mooi het past bij de fuchsia gerbera’s van mijn verjaardagsfeest!

Ritstasje kraft & fluo vinyl: Feeërieke

Het verhaal van het glittervarken is eenvoudiger. De jongste zoon wilde namelijk een spaarpot. Bij Feeërieke stond er een modelletje in uitverkoop. Ik klikte het in mijn winkelkar en sneed zoonliefs naam uit zilveren glittervinyl (hij koos die zelf – jongens zijn ook niet vies van wat blingbling!). Supersnel gefikst en het kind was dolgelukkig!

Spaarvarken & glittervinyl: Feeërieke

Tot slot combineerde ik mijn 2 favoriete hobby’s voor een babygeschenkje. Ik naaide het bekende Daltonbroekje uit LMV en voorzag een donkerblauwe longsleeve (niet zelf genaaid) van een bijpassende applicatie.
Dat ging als een tierelier, want sinds kort breidde ik mijn “machinepark” uit met een transferpers. Een groot, zwaar ding, maar hoe zalig om zonder problemen een applicatie op een kledingstuk te kunnen persen!

Baby Lucas, je cadeautje wordt zo snel mogelijk bij je thuis afgeleverd. Je 3 grote broers zullen jaloers zijn op zo’n stoere outfit! ?

Patroon broekje: Dalton mt 74 uit LMV editie 3, herfst 2014
Longsleeve: Hema
Flexfolie: Feeërieke

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

Gerelateerde berichten

3 gedachten over “Over fluo flamingo’s, glittervarkens & krokodillen”

  1. Toffe outfit! En jaloers op je machinepark zeg, waar laat je dat…?

    Ken je het boekje van het krokodilletje dat wel een kindje zou lusten? Misschien leuk om voor de grote broers mee te nemen ?

    Beantwoorden

Plaats een reactie