Knutselgoesting: kerstkaarten

Vandaag werd ik wakker met “knutselgoesting”! Na mijn uurtje workout haalde ik mijn knutselgerief boven én natuurlijk mijn onmisbare cameo. Ik werkte enkele ideetjes uit die ik gezien had op het internet en die al een tijdlang door m’n hoofd spookten.

Omdat ik experimenteerde met verschillende werkwijzen en materialen, mislukten er natuurlijk enkele exemplaren – het leven is geen ponykamp! Niet getreurd, want materiaal genoeg in huis om nog vele knutseluurtjes verder te kunnen.

Voor deze kaarten gebruikte ik gekleurd karton, scrapbookingpapier, glitters, stiften en stempels. Dit alles uiteraard in combinatie met de cameo. Een half dagje freubelen leverde dit resultaat op:

 

 

Heb je ook zin om aan de slag te gaan voor je kerst- en nieuwjaarswensen? Op zondag 10 december organiseert Studio Biezonder in Halle een workshopnamiddag “kerstkaarten knutselen”. Wij zorgen voor alle leuke materialen, jullie leven je uit met je cameo en papier en gaan naar huis met een unieke set wenskaarten. Meer info vind je hier!
De workshops van volgend voorjaar worden trouwens volgende week online gezet 🙂 Hou de site/facebook in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief!
Heb je niet zo’n handige vingers of gewoon geen tijd? Op vrijdag 24 november vind je me op de Artisanale Markt in zaal Lindegroen (Buizingen). Daar verkoop ik allerlei handgemaakte spulletjes. Iedereen welkom tussen 19 en 23 uur!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Gerelateerde berichten

2 gedachten over “Knutselgoesting: kerstkaarten”

Plaats een reactie