Paraplu’ke, parasolleke

Na mijn meerkleurenexperiment in flexfolie, kreeg ik zin om nog meer nieuwe dingen uit te proberen met mijn Cameo. Iets van flexfolie voorzien dat op het eerste zicht niet strijkbaar is, bijvoorbeeld?!

Feeërieke bezorgde mij een witte paraplu en ik ging op zoek naar een quote over de regen die ik ooit eens ergens op een blogje had gezien. Altijd leuk als je daar dan nog een passend beeld bij vindt, wat hier het geval was.
De quote en het beeld werden gecombineerd en gingen in 2 flashy, ban-de-regen-kleurtjes op de paraplu: oceaanblauwe en fuchsia flex, beide gekocht bij Feeërieke.
Ik deed dit met een gewoon strijkijzer en gebruikte een houten snijplank als onderlegger. Dit was niet zo’n makkelijke klus, maar met de hulp van mijn zoon die de paraplu vasthield terwijl ik streek, kwam dit tot een goed einde.
Bij de druppeltjes zie je dat ik waarschijnlijk iets te lang geperst heb, omdat de lijm langs de randjes zichtbaar is. Uiteraard moet je al heel dicht komen om dat te zien, maar toch. Ik heb het graag “juist”.
Tot nu toe kon ik de paraplu nog niet tonen aan de buitenwereld, want het blijft maar heerlijk nazomeren. Houden zo, vind ik. En als het dan toch gaat regenen, ooit, kom ik je opvrolijken met m’n leuke plu!
Paraplu & flexfolies: www.feeerieke.be

Gerelateerde berichten

3 gedachten over “Paraplu’ke, parasolleke”

Plaats een reactie