Charlie met beer – Happy Nature

Enkele weken geleden kocht ik 2 paneeltjes van Bambiblauw, je kent ze wel, die met de dieren.
Omdat ik nooit zo gehaast toesla als er een nieuwe collectie uitkomt, was ik heel blij dat ik deze (uit de vorige collectie Happy Nature 2) aan de helft van de prijs vond in de solden.
Bij aankoop zag ik niet dat het ging om een klein paneel, maar niet getreurd: we willen hier toch beginnen aan de zomercollectie en een t-shirt dat zou wel lukken.

Ik wou liefst iets anders maken dan een gewoon t-shirt en daarom viel mijn oog op de Charlie van Zonen09. Een passessie later wist ik dat ik – hoera! – aan “patroonrecyclage” kon doen: een 110 zou het worden voor mijn (kleine & tengere!) bijna driejarige.

Qua stof was het erg nipt, ik moest de zoomboord een 2de keer knippen omdat er blijkbaar niet zo veel rek zit op de stof, en dat lukte maar nét! Aan de armboorden moest ik ook nogal trekken bij het bevestigen, jammer genoeg kan je dat een beetje zien. Balen dat ik geen stof meer over heb om ook de armboordjes opnieuw te maken.
Ik koos voor de versie met beleg – een zomershirt dat volledig gedubbeld is, vind ik persoonlijk wat te warm.

Mijn jongste was dolblij dat hij ook eens iets nieuws kreeg! Ik kreeg hem zelfs onmiddellijk voor de camera. Stilzitten was een ander paar mouwen, maar kom…

Aftellen naar beter weer zodat hij zijn stoer shirt kan showen! Van het andere paneeltje maak ik binnenkort een shirt voor de grote zoon. Hopelijk krijg ik er nog een Charlie uit (hoewel ik sterk m’n twijfels heb)!

Patroon: Charlie (Zonen09) – mt 110
Stof: tricot Happy Nature Bambiblauw bij Habiba

Iets te veel rimpels aan de armboord :o(

Welk liedje waren we aan het zingen?

Gerelateerde berichten

10 gedachten over “Charlie met beer – Happy Nature”

Plaats een reactie