Charlie met korte mouwen

Hij lag hier al eventjes afgewerkt in de kast, de recentste Charlie van Zonen09 voor Florian. Ik maakte ‘m 2 jaar geleden al eens met lange mouwen (lang voor ik begon te bloggen) en dan “vergat” ik het patroon zo’n beetje. Er zijn ook zoveel toffe patronen voor jongens! Wat ik vooral vergat, was dat het patroon ook een variant met korte mouwen heeft.

Dat was dus een leuke ontdekking die ik deed toen ik mijn naaimap doorbladerde!

Het stofje moest ook dringend aangeboord worden, want het lag hier al minstens een jaar te wachten om verwerkt te worden. Jammer genoeg groeien de kasten niet, in tegenstelling tot wat mijn kinderen doen!

De meesten onder jullie kennen dit model al, ik week nergens af van de beschrijving.
En omdat goede wijn geen krans behoeft, volgen hier simpelweg wat foto’s.

Patroon: Charlie (Zonen09), maat 110
Stof: Stoffenspektakel

 

 

 

 

BewarenBewaren

Gerelateerde berichten

4 gedachten over “Charlie met korte mouwen”

Plaats een reactie