Vijgen na Pasen: de juffencadeaus

Een blogstilte van 3 weken! Dat overkomt mij alleen in de vakantieperiode. De voorbije 14 dagen vertoefden wij namelijk in pc-vrije en internetluwe oorden waar we genoten van de rust, de mooie omgeving en spijs en drank. Maar daarover later meer…

Zoals de titel al zegt, trakteer ik jullie vandaag op een eerder nutteloos bericht. De juffen zitten al lang een cocktail te lurken in hun bikini en gooiden hun boekentas vorige maand ergens in een duister hoekje van de kamer. Dat hoop ik toch, want na een jaar hard werken, verdienden ze die vakantie echt wel dubbel en dik!

Juf Katrien van de eerste kleuterklas gaf eerder dit jaar aan dat ze wel houdt van plantjes. Ik liet Pepijn met een zwarte stift iets tekenen en zette dit met mijn cameo over op enkele bloempotjes die ik vulde met een leuk plantje van eigen kweek. Hippe juffen krijgen uiteraard hippe plantjes, kijk maar naar de mini-pilea in het rode potje!

Vinyl: Feeërieke
Bloempotje: Ikea

 

Vinyl: Feeërieke
Bloempotje: Kringwinkel

Onze oudste zoon beëindigde de derde kleuterklas bij juf Kelly. Een crème van een juf die haar kindjes een jaar lang het beste van zichzelf gaf. Hij is er nu helemaal klaar voor om de stap naar de “echte” school te zetten en zei gisteren zelfs dat hij al uitkijkt naar het nieuwe schooljaar.

Volgens wat ik begreep uit de verhalen over zijn juf, houdt ze wel van kleine hebbedingetjes. Ze is trouwens altijd mee met de trends en hypes op school. Daarom pimpte ik voor haar een schriftje met de “samenvatting” ? van het voorbije schooljaar: de bottleflip, de dab en natuurlijk de fidget spinner.

Schriftje A5: Hema
Vinyl: Feeërieke

Lieve juffen, nog eens een dikke merci voor de goede zorgen! Jullie waren allebei top!

BewarenBewaren

Gerelateerde berichten

3 gedachten over “Vijgen na Pasen: de juffencadeaus”

Plaats een reactie