Zette de kerstboom al klaar…

Enkele weken geleden ontving ik weer een leuk pakketje van Feeërieke. Jullie verklaren me vast gek als ik zeg dat ik kerstmateriaal uitkoos. Tja, het klopt misschien wel een beetje, maar mijn handen jeukten echt om aan de slag te gaan met dit bouwpakketje voor een houten kerstboom.

Ik maakte gebruik van de laatste zonnige dagen om de kerstboom te schilderen. Dat deed ik met een laagje gessoprimer, 2 lagen decoverf “clay” en een afwerklaagje vernis van de Action. Met een verfrollertje ging dit heel makkelijk en dankzij het mooie weer kon ik 2 lagen schilderen op één dag.

Eens de boom goed droog was, monteerden we het setje en ging ik op zoek naar spulletjes om op de plankjes te zetten. Ik gebruikte een theelichtje dat ik vorige winter met de decaltechniek voorzag van een grappige flamingo. Een ander theelichtje dipte ik in goudglitters en een laatste theelichtje leukte ik op met de prachtige rose gold-vinyl die Feeërieke sinds kort in haar assortiment heeft. Deze vinyl spiegelt zo mooi dat ze ontzettend moeilijk te fotograferen was.

Kerstboom hout: Feeërieke
Rose gold-vinyl bovenste theelichtje: Feeërieke

Terwijl de spruitensoep stond te pruttelen, drapeerde ik nog een lichtjesslinger over het boompje. Kan je geloven dat ik overvallen werd door een herfstgevoel?

Rose gold-vinyl: Feeërieke

Ik ben grote fan van de rose gold-vinyl en pimpte er in één beweging mijn naaimachine nog mee.

BewarenBewaren

Gerelateerde berichten

3 gedachten over “Zette de kerstboom al klaar…”

Plaats een reactie