Pimp eens een klok!

Het laatste trimester is in vele gezinnen een drukke, maar ook fijne periode met lente- en communiefeesten, moederdag en vaderdag en waarschijnlijk een of meerdere jarigen. Gelukkig kunnen we tussen de feestjes door een beetje op adem komen met een verlofdagje links of rechts.

Van zo’n snipperdagje maak ik nu dankbaar gebruik om jullie mijn recentste cameoprojectje te tonen: een gepersonaliseerde wandklok.

De wijzerplaat voorzag ik allereerst van een zacht kleurtje. Een laagje vernis maakte het oppervlak mooi glad. Daarna ontwierp ik in Silhouette Studio de stickers waarmee ik de klok ging bekleden. Ik hield het sober en ging voor slechts 4 cijferaanduidingen. Rose gold en zilveren glittervinyl zorgden voor de zo geliefde portie “blingbling”.

Dit exemplaar ga ik in mijn keuken hangen, ideaal met een zoon van bijna 7 die weldra de klok gaat leren lezen. Natuurlijk kan deze klok even goed een leuk ideetje zijn voor moeder- of vaderdag!

Heb jij een cameo en wil je ook met een wandklok aan de slag gaan? Schrijf je dan in voor de workshop op zondag 3 juni! Meer info vind je hier.

wandklok

Gerelateerde berichten

Plaats een reactie