Voetbaldiva wordt 30

Straks mag ik naar het feestje van collega E. Ze kreeg onlangs een “nieuwe voordeur” (die vanzelfsprekend nog niet kan tippen aan de mijne ?) en smijt een feestje samen met een vriendin.

Zoals ik dat meestal doe, zorgde ik ook bij deze gelegenheid voor een zelfgeknutseld cadeautje.
Deze keer vond ik het niet makkelijk om op ideeën te komen. Het belangrijkste dat ik weet over E, is dat ze een gepassioneerd voetbalster is. Daar wilde ik mee aan de slag.

Feeërieke bezorgde me een stijlvol canvas tasje met een brede bodem. Het deed me denken aan een toiletzakje en zo kreeg ik het idee een tasje te pimpen dat meekan in E’s voetbaltas. Een tasje voor haar beautyspulletjes die ze na de match nodig heeft om de kleedkamers uit te komen “like a princess”.

Als tegengewicht bij het stoere voetbalthema koos ik voor gouden flexfolie met glitters. De quote vond ik op pinterest maar paste ik lichtjes aan.

Ik dacht de applicatie eens snel snijklaar te maken, maar dat verliep niet volgens plan. Het folie was erg dun, dus eerst sneed mijn cameo los door het folie en drager heen. Ik kreeg de quote niet eens van mijn snijmat af! ?
Toen ik m’n cameo opnieuw wilde instellen, merkte ik dat ik de letters van de tekst niet had samengesmolten. Het bleek een hoop werk om dat nog recht te zitten, want om één of andere reden lukte samensmelten niet meer en moest ik in de puntbewerking duiken.
Iets Een pak later dan gehoopt, hing de quote dan toch op het tasje. Het resultaat was naar wens en de ellende van het maakproces werd onmiddellijk naar een duister hoekje van mijn geheugen gebannen.

Canvas tasje: Feeërieke
Flexfolie: gekregen van vriend

In het tasje stak ik nog enkele goodies (zakdoekjes, pleisters, zeep,…) en op de bijgeleverde wenskaart verzon ik een verhaaltje over hoe en wanneer ze deze goodies moet gebruiken.

Collega’tje, ik wens je nog vele jaren! Daar gaan we straks een paar glaasjes op drinken!! ?

Heb je zin om ook met de cameo aan de slag te gaan? Schrijf je dan in voor één van de leuke workshops (zie tabblad hierboven of www.studiobiezonder.be)

BewarenBewaren

Gerelateerde berichten

5 gedachten over “Voetbaldiva wordt 30”

 1. Zo super leuk!
  Mijn metekind van, in december, 18 is ook zo'n princess met studs.
  Zou ook voor haar een origineel cadeau zijn.
  Je werkt toevallig niet op bestelling? 😉
  Knap werk alleszins!

  Beantwoorden

Plaats een reactie