Foamclay BELiever

Deze maand geen cameoknutsel voor jullie, maar wel een kennismaking met foamclay. Feeërieke bezorgde me een tof pakketje in de Belgische driekleur met grappige isomo-vormpjes.

Foamclay: Wasda?

Foamclay is een soort plasticine, maar dan de “propere” versie ervan. Het materiaal blijft niet aan de vingers kleven en kruipt niet in spleten en kieren (of onder nageltjes!). De bedoeling is dat je een vormpje helemaal bekleedt met de foamclay. De kleuren kan je zelfs onderling vermengen, wat wij hier niet deden om onze Belgische driekleur geen oneer aan te doen.

Moet ik je vertellen dat ik die bewuste woensdagnamiddag gewoon keihard scoorde bij mijn kroost? Knutselen doen ze sowieso allebei graag, maar met de actuele voetbalgekte waren ze deze keer dubbel gemotiveerd. Allez les belges!

Het resultaat

Ik deed vrolijk mee, want knutselen is nu eenmaal ook iets wat ik graag doe. Ahja, onder een appelboom liggen nu eenmaal geen peren. Toegegeven: foamclay is een erg leuk materiaal! Exit plasticine, enter foamclay, zou ik zeggen. 🙂

Nu alleen nog hopen dat de Rode Duivels even goed scoren als ik die dag deed. Tot hiertoe zijn ze alleszins niet slecht bezig! Thumbs up!

Foamclay
Foamclay WK-pakket: Feeërieke
Foamclay WK
Kijk die knapperd eens!
Foamclay WK
Alle 3 de knutsels op de foto!

Gerelateerde berichten

Plaats een reactie