De omslagdoek

U vernam eerder al dat ik bezig was aan een omslagdoek. Via Fie werd ik doorverwezen naar Haken bij Saar en Mien en die haalde de mosterd uiteindelijk bij LionBrand, waar het een gratis patroon is.

Een heel gezellig projectje om te genieten van de eerste zonnestralen, voorwaar! (Als je dan toch buiten moet zijn van de kinderen, maak het dan zo aangenaam mogelijk.)

Wol: Soft kleur 20 van Zeeman, haaknaald 4,5

Ik had nog anderhalve bol Soft in mijn bezit en algauw bleek dit te weinig. :o( Een noodkreet op facebook loste dit probleem echter in no time op. Dolblij crocheteerde ik verder… Vrijdag begon ik aan de afwerking: de sjaal omhaken zodat het er propertjes uitziet aan alle kanten.
En dan… vloeken en balen! Op 10 cm van het einde was mijn wol op. Opperdepop, zoals ze in de reclame van Hema zeggen. Wéér heb ik op fb gerekend om dit euvel op te lossen en nu wacht ik geduldig op een lieve dame die me een strengetje gaat toesturen, helemaal uit Nederland. Lief, he!

Gerelateerde berichten

4 gedachten over “De omslagdoek”

  1. Ik kom nu via de Stoffemiekes op Fb op je blog en zie hier dat je via mij die sjaal hebt gehaakt 😉 Ik herkende je foto al van tussen mijn volgers, dacht ik!
    Leuk om te dragen, niet?!
    Groetjes Fie!

    Beantwoorden

Plaats een reactie