Liebstert gezellig mee!

Het virtueel Liebsterstokje werd me toegeworpen door Evelyn van L’étoile de Marcel.
Bedankt, Evelyn, ik beantwoord met plezier je vraagjes want ik denk dat lezers het af en toe leuk vinden om eens iets totaal anders te lezen!

Omschrijf jezelf in 5 woorden:
dynamisch – ongedurig – creatief – babbelkous – gedreven

Waar ga jij het liefst shoppen?
Ik shop heel weinig, maar ik ga heel graag nog eens naar “good old” Leuven. Daar verstaan ze je tenminste als je Nederlands spreekt. 😀

Wat doe je als je een avondje vrij hebt?
Euh… Een glaasje rode wijn erbij nemen en rustig de krant lezen of horizontaal voor de tv liggen met een dekentje op me. Soms blog ik wat als ik alleen thuis ben (zoals nu, hehe). Als ik een dagje vrij heb, zet ik me aan de naaimachine en laat ik de boel de boel.

Wat is je mooiste herinnering?
Goh, als ik niet kan slapen, denk ik vaak aan een leuke plaats waar ik ooit was. Dan kies ik steevast voor een piepklein baaitje op het Kroatische eiland Krk dat het lief en ik toevallig ontdekten tijdens een kampeerreis. Van alle plekjes waar ik ooit in de zee gezwommen heb, was dat toch een van de mooiste. En dus ook een mooie herinnering!
De geboorte van mijn beide kinderen mag natuurlijk ook bovenaan deze lijst staan.

Wat wou je worden toen je in de kleuterklas zat?
Ik zou het eerlijk gezegd totaal niet weten. (Mama, weet jij dat misschien nog?)

Op welke creatie ben je het trotst?
Ik denk op de tweede June die ik maakte. Niet zozeer omwille van het kleedje, maar wel omwille van de perfectie die ik bereikte in de afwerking. Uiteraard vermeld ik opnieuw vriendin Katrien voor de tips en tricks!

Wat is je lievelingsgerecht?
Melanzane alle parmigiana. Mijn mama leerde dat recept van een Italiaanse vriendin en sinds ik het huis uit ben, bereid ik dit gerecht nog steeds. Om duimen en vingers af te likken! Aubergine is trouwens mijn favoriete groente.

Melanzane alla parmigiana

Welke blogpost van je eigen blog moet iedereen lezen?

Een blik op mijn statistieken leert me dat mijn tutorial voor een A-lijn rokje in tricot de meest gelezen post is van alle berichten. Misschien deze dan? (Als iemand tips heeft om een patroon op een goede manier beschikbaar te stellen via het www, let me know, ik wil dat zeker delen!)
Wat is je levensmotto?
Doe wel en zie niet om. (Dat probeer ik toe te passen, al is dit niet altijd even makkelijk!)
Wat zou je toveren als je voor 1 keer een toverstafje kon gebruiken?
Een nieuwe rug voor mezelf! Zoals velen zit ik met (meerdere) hernia’s in de onderrug en die spelen me meer en meer parten. Helaas is het familiaal bepaald… ik moet er dus mee naar leren leven.
Wie neem je mee naar een onbewoond eiland?
Mijn gezin. Dan kan ik hen leren een vuurtje te maken van gesprokkeld hout. Zolang iemand een aansteker of lucifer mee heeft. :o)
En dan nu het moeilijkste deel: zelf vragen stellen aan collega-blogsters…
… mochten jullie zin en tijd hebben, voel jullie dan vrij om te antwoorden op deze vraagjes:
 1. Wat was je laatste reisbestemming?
 2. Wat is je favoriete eetadresje van het moment?
 3. Waarover pieker jij soms ‘s nachts?
 4. Wat was het beste boek dat je recent las?
 5. Vertel iets over de laatste keer dat je je echt een kriek hebt gelachen!
 6. Wat zou je zeker nog willen doen in je leven?
 7. Wat doe je als je in de file staat?
 8. Welk gerecht kan jij als de beste klaarmaken?
 9. Wat was je laatste aankoop voor jezelf?
 10. Welke muziek moet ie-de-reen op zijn mp3-speler zetten volgens jou?
 11. Je hebt onverwacht een avondje vrij. Waar ga je heen en wat ga je daar doen?
Ik kijk uit naar jullie antwoorden! Fijne avond nog xxx

Plaats een reactie