Lovely Lora

Aanvankelijk was ik niet bijster onder de indruk van het kleedje genaamd “Lora” uit La Maison Victor. Een vrij onduidelijke foto en de zwarte stof maakten dat ik er eigenlijk nauwelijks acht op sloeg.

Tot ik er op het internet én in het echt dames in zag rondlopen. Lora is supermooi in haar eenvoud!

Wat kwam het weer handig uit dat ik nog anderhalve meter punta di roma in mijn kast liggen had.

Het kleedje was niet moeilijk om te maken, enkel spijtig dat de mouwkoppen wat trekken. Dit is blijkbaar een imperfectie aan het patroontje, want ik ben niet de enige die hier last van heeft.
Voorts verstevigde ik het halsbeleg (dit stond niet in de uitleg – voor zover ik die aandachtig las, natuurlijk) en liet ik de rits weg. Punta di roma is immers een dikkere soort tricot en rekt lekker mee.
De rok versmalde ik lichtjes aan de heupen, want daar volgde hij niet mooi mijn vrouwelijke vormen.

Ik ben er wreed content mee, met die Lora!

Stof: punta di roma (Stoffenspektakel)
Patroon: Lora, LMV sep-okt 2015

Gerelateerde berichten

17 gedachten over “Lovely Lora”

  1. Ik geraak ook meer en meer overtuigd, maar zag in LMV iets dat het vooral voor rechte figuren een goed plan zou zijn? Daarmee ook nog twijfel, maar dat is precies niet nodig 🙂

    Beantwoorden

Plaats een reactie