Glitterkerst met de cameo

Het grootste feestgedruis is hier ten huize Biezonder achter de rug. Ook dit jaar werden meerdere cadeautjes met plezier ineengefreubeld, met mijn naaimachine en/of mijn cameo. Vandaag zoom ik in op wat ik met mijn cameo maakte.

Onze liefste poetsvrouw werd verblijd met een grote feltbag die ik een tijdje geleden bij Feeërieke op de kop tikte. Ik had namelijk opgemerkt dat ze altijd kwam werken met een grote plastic shopper van een supermarktketen. Dat kon ik niet langer laten gebeuren!

Ik combineerde 2 tinten roze, één daarvan was de mooie glitterflex van Feeërieke. De quote zag ik in de Silhouette Designstore, maar ik kocht ‘m niet, ik had meer zin om het ontwerp zelf te maken.

Met wat sterretjes als finishing touch werd dit het resultaat:

Feltbag & flexfolies: Feeërieke

Voor het metekind pimpte ik een t-shirt als extraatje bij een gekocht cadeautje. Ook hier weer blingbling met zilveren flexfolie en nog een minirestje roze glitterflex. In de hals streek ik voor de leukigheid een gepersonaliseerd etiketje.

Flexfolies: Feeërieke
t-shirt: DPAM

En tot slot toon ik jullie nog een zelfgemaakte wenskaart. Ik kreeg van Feeërieke enkele vellen glitterpapier. Alweer glitter, inderdaad, maar het is nog steeds volop een trend! De cijfers maakte ik uit glitterpapier, hetgeen een heel mooi reliëf geeft aan de kaart, vind ik zelf. De wensen sneed ik uit gouden vinyl. Mocht ik een gouden sketchpen gehad hebben, had ik die zeker gebruikt, want da’s een stuk makkelijker dan kleine lettertjes uit vinyl snijden en overbrengen op een stuk papier.
Glitterpapier en -vinyl: Feeërieke
Karton A5: Action
Het ontwerp baseerde ik op een pinterestvondst. Wil je deze kaart ook maken? (Je mag nieuwjaarswensen overmaken tot eind januari!) Haast je dan naar de webshop van Rieke en word lid in de fb-groep van de Silhouettebloggers waar je het ontwerp kan downloaden.

Gerelateerde berichten

Plaats een reactie