Knock it out!

Jeuk

Het was een tijdje geleden, maar de afgelopen dagen jeukten mijn creavingers opnieuw. Ik wilde al lang eens aan de slag met de knock-outtechniek, dus deed ik een experiment voor de voetbalgekke zoon.

Voetbal

Ik tikte een voetbalwoord en combineerde dit met een rechtenvrije afbeelding van Pixabay. Het woord “goal” zette ik in een groot en dik lettertype. De afbeelding bewerkte ik lichtjes en ik plaatste ze over de laatste 2 letters van het woord. Daarna haalde ik het negatief van de voetbal weg uit de tekst. Op deze manier moest ik geen dubbele laag flexfolie aanbrengen, maar past het oranje deel mooi in de uitsparingen uit de tekst.

Zowel het kind als ik zijn zeer te spreken over het resultaat. Toevallig bleek ik dan nog precies de kleuren van zoonliefs voetbalschoenen te hebben gebruikt. Picture proof & a big smile!

t-shirt gemaakt met knock-outtechniek: de voetbal zit ingebed in het woord "goal"

Workshop

Heb je zin om samen met mij deze techniek uit te testen? Schrijf je dan als de bliksem in voor deze nieuwe workshop op 18 oktober!

Gerelateerde berichten

Plaats een reactie