Klaprozenliefde: rokje in paneelstof

Het moet ongeveer een jaar geleden geweest zijn dat ik een paar paneelkatoentjes bestelde bij Bambiblauw.

Twee daarvan zijn voor mijn jongens en liggen nog steeds netjes opgeplooid in mijn stoffenkast. Het derde paneeltje is er één met klaprozen. Toen ik begin mei naar zee trok met vriendin E om te naaien, moest en zou dit paneeltje aangeboord worden.
Het recept was reeds gekend: de befaamde A-lijnrok uit Knipmode 6/2010. Ik paste deze rok al eens helemaal aan naar mijn eigen lichaamsvormen. Handig, zo naaien zonder te moeten passen tussendoor!
In een voormiddagje zat hij dus in elkaar. Qua stof was het nipt, zo nipt zelfs, dat het beleg een stukje van de zelfkant bevat (maar zo zie je wel dat het een echte “Bambiblauw” is!).
Tijdens ons citytripje naar Riga werden er enkele foto’s geschoten. Zalig dat ik mijn zomerrokje al kon dragen tijdens de prachtdagen van het hemelvaartweekend! Ik kocht er op de ambachtsmarkt een paar bijpassende oorbellen bij, wie goed kijkt, ziet ze misschien wel op de foto…
Stof: katoen bij Bambiblauw
Patroon: Rok 4c uit Knipmode 6/2010

De perfecte setting…

Gerelateerde berichten

3 gedachten over “Klaprozenliefde: rokje in paneelstof”

Plaats een reactie