Sweater met quote & give-away

Je ziet ze tegenwoordig overal: sportieve sweatshirts met een korte quote erop gedrukt. Ze zijn helemaal hip, zelfs de man des huizes merkte het al op – en dat wil al iets zeggen!

Het leuke is dat je zoiets vrij makkelijk zelf kan maken als je een Cameo bezit. (Zonder Cameo gaat het ook, al zal het dan iets moeilijker zijn.)

Eerder stoefte ik al over het geweldige electric flexfolie dat je bij Feeërieke kan kopen. Prachtige kleurtjes, een beetje bling maar niet té. What a woman wants, ik zeg het u.

De zwarte sweater komt van bij Feeërieke. Ook het ontwerp is van Rieke’s hand. Hier kan je al haar designs vinden. Er zitten er enkele hele toffe tussen!

De opdruk maakte ik met rode electric flex want zwart en rood, dat vind ik wel een leuke combinatie.

De tweede sweater maakte ik voor een jongedame die hier eens kwam babysitten en liever een trui kreeg dan euro’s. Zo gezegd, zo gedaan. Haar mama spotte een leuke tekst op Pinterest en ik ging aan de slag. Een fris en jeugdig resultaat deden het puberhartje sneller slaan én ze scoorde goede punten bij haar vriendinnen! Wat wil een mens nog meer?

Sweater & electric flex (rood): Feeërieke
Ontwerp: MIY – Make it yours

Sweater: Decathlon
Electric flex (paars): Feeërieke
Wisten jullie trouwens al dat ik enkele dagen geleden mijn derde blogverjaardag vierde? Ik heb hier de afgelopen 3 jaar al zoveel lol beleefd, aan het schrijven, maar ook aan de leuke reacties en aan de (virtuele) ontmoetingen die uit het hele bloggebeuren voortkwamen. 
Dat verdient een weggevertje, vind ik zelf, en daarom deel ik de zwarte “Momster”-trui uit aan een van jullie! Wat denk je? ^_^
Past een medium je en voel je je niet gediscrimineerd door het opschrift? Reageer hieronder of op mijn facebookpagina en ik stuur ‘m jou met de glimlach toe!
De wedstrijd loopt tot en met 13 november middernacht!

BewarenBewaren

Gerelateerde berichten

17 gedachten over “Sweater met quote & give-away”

Plaats een reactie