C van cadeau en cameo

De afgelopen maand was druk. Zo druk zelfs dat ik niet echt toekwam aan knutselen, naaien en frutselen. Een kleinigheidje links en rechts kreeg ik echter wel gedaan en zo kon ik toch een aantal mensen verblijden met een persoonlijk presentje.
Op moederdag gingen we op de koffie bij mijn ouders. (De schoonouders vertoefden op dat moment in zuiderse oorden, maar geen paniek, ook de schoonmoeder werd met bloemen verwend bij thuiskomst.)
Mijn moedertje, het is er eentje uit duizend. Staat altijd voor ons klaar, luistert steeds met beide oren en verwent haar kinderen, schoon- en kleinkinderen waar ze kan.
Omdat ze ook van bloemen en planten houdt, kreeg ik het idee om een bloempotje uit de kringwinkel te pimpen met een passende quote. Het vetplantje is er eentje uit de eigen kweek (kent iemand de naam ervan?) en zo had ik heel snel een origineel cadeautje. Meer moet dat niet zijn, toch?
Bloempotje: Televil Halle
Wit vinyl: Feeërieke
In een van mijn vorige posts lazen jullie dat wij naar het verjaardagsfeest mochten gaan van vriendin S. Omdat een geschenkje pas écht af is met een leuke kaart erbij, maakte ik met een bronzen sketchpen en de nieuwe Ecoline brushpennen van bij Feeërieke een wenskaart “op maat”.
De brushpennen zijn verkrijgbaar in een tiental mooie kleurtjes. Zelf ben ik (nog) niet zo bezig met handlettering en hoewel ik in een ver verleden ik wel al kalligrafiecursussen volgde, was dit geen evidente oefening. Ik begon dus heel bescheiden met het simpele getal “40”.
Misschien kan ik in de zomervakantie wat leren “brushpennen” onder een boom in het zuiden? Een paar schrijfstokken zijn alleszins wel makkelijker te transporteren dan een cameo of naaimachine! ?
Ecoline brushpen hemelsblauw & sketchpen metallics pakket: Feeërieke

Tot slot werd er deze maand in de vriendenkring van mijn ouders een kleinzoon geboren. Ik ging aan de slag met het geboortekaartje en maakte een gepersonaliseerd rompertje met de cameo. Moet ik nog vertellen dat ik alweer de electric flex gebruikte als basiskleur? ? Welkom, Dex, en veel plezier met je nieuwe outfit!

Romper: Hema
Flexfolie: Feeërieke

 

Maakte jij ook zelf iets voor moederdag? En als je “into handlettering” bent: gebruikte jij al eens een brushpen? Ik ben steeds in voor nieuwe tips & tricks!

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

Gerelateerde berichten

2 gedachten over “C van cadeau en cameo”

Plaats een reactie