Flexfolie rose gold: ook voor jongens!

Vorige maand maakte ik al kennis met de kleur “rose gold”. Deze maand experimenteerde ik verder met deze kleur, maar dan met de flexfolie
Feeërieke bezorgde me ook een toffe longsleeve in een prachtig blauwe kleur. Ik koos maat 7-8 jaar omdat de zoon nogal groot is. Momenteel zijn de mouwen nog een stuk te lang, maar binnen enkele maanden is dat euvel ongetwijfeld opgelost. #groeienalskool

Wat maakte ik?

Florian is, sinds hij het Museum voor Natuurwetenschappen in Brussel bezocht, gek van dinosaurussen. Ik had in mijn Silhouettebibliotheek een aantal exemplaren staan en meneer maakte zijn keuze. Ik voegde er nog een tekstballon bij met een of andere angstaanjagende uitroep.

Om de roze applicatie meer te doen opvallen, werkte ik met een zwarte schaduwrand. Helaas kromp de laag zwart een beetje tijdens het persen, waardoor ik moeite had om de 2de laag goed te positioneren. Ik koos dan maar voor een gulden middenweg. Ook hier loopt het niet altijd vlekkeloos!

Toch vind ik het resultaat geslaagd. Jammer dat ik na de eerste wasbeurt het idee kreeg om de applicatie nog even mooi glad te strijken (met bakpapier wel). Een deel van de dino reageerde op de warmte en vertoont nu rimpels… Zucht! #fail

 

De jongste zoon vond deze flex ook heel mooi en vroeg een “brandweerboot”. Na een rondje vruchteloos zoeken op het internet ging ik uiteindelijk voor een brandweerwagen die ik ooit aankocht in de Silhouette Store. 

Flexfolie rose gold & lichtblauwe sweater: Feeërieke

Snij-instellingen

Ik selecteerde op mijn cameo 2 als materiaal gewone flexfolie, maar verhoogde de drukkracht van 4 naar 7. Omdat ik er vrij zeker van ben dat ik deze folie nog ga gebruiken, sloeg ik de instellingen veilig op. 

Is er nog iemand in de zaal die durft te beweren dat roze geen kleur voor jongens is?

Gerelateerde berichten

1 gedachte over “Flexfolie rose gold: ook voor jongens!”

Plaats een reactie