Aan de haak

Sinds gisteravond ben ik weer vertrokken met wol en haakpen. Ik zag eerder al bij Fie een heel leuke omslagdoek met een link naar de beschrijving.

Ik vond nog een restje rode wol van bij Zeeman en begon eraan. Heel leuk om te doen! Hij is nog mini-mini, maar met wat tijd en geduld kom ik er wel. Misschien ga ik in een later stadium nog bij jullie komen bedelen om een extra bol rode Soft. Ik heb namelijk geen zin om de trui die ik vorige winter breide voor onze oudste, af te trekken! (Hij kan er zelfs nog in dit jaar – ‘t is toch echt wel een feit dat kinderen langer passen in zelfgemaakte kleding!)

Voorts tekende ik nog een beroemd patroon over van een simpel rokje: de 6/2010 van Knip. Ik was stomverbaasd toen ik mijn oude Knipmodes doorbladerde en stuitte op die befaamde uitgave! Soms is een mens veel rijker dan hij denkt… Ik kocht ‘m enkele zomers geleden “stoemelings” op een rommelmarkt in De Panne. En zeggen dat ik onlangs nog een stapel tijdschriften leende van een vriendin in de hoop een leuk rokjespatroon te scoren…
We gaan dat dus eens proberen. Heb het patroon al wat aangepast naar mijn taille en heupen, een stofje heb ik ook al, nu alleen nog tijd vinden om me eraan te zetten.  Wordt vervolgd!

Gerelateerde berichten

Plaats een reactie