Glitter galore

Tattoos

Zijn jouw kinderen ook zo’n fan van tattoos? En houden ze van glitters? Als je nu ook nog toevallig een cameo hebt, dan moet je beslist verder lezen, want ik speelde van hippe mama met echte glittertattoos én ik ga je uitleggen hoe dat moet!

Hoe doe je dat?

Eerst maak je met je cameo eenvoudige vinylstickers. Beeldjes (liefst niet met fijne onderdeeltjes en zo, keep it simple) zoeken op het web, een kadertje errond en snijden maar. Met wat transferfolie breng je de sticker aan op de huid.

glittertattoo mal cameo
Breng de sticker aan op de huid

Verwijder het transferfolie en strijk de vorm in met huidlijm. Doe er voorzichtig de glitters op. De huidglitters van bij Feeërieke kan je heel goed doseren door op het flaconnetje te duwen.

Als je alle glitters hebt aangebracht, verwijder je de sticker (wacht eventueel een beetje tot de lijm goed droog is om de kleinere onderdeeltjes te verwijderen).  Klaar!

Blij!

Ik maakte een hoopje kinderen heel blij met al die bling-bling. Ze toonden dan ook met plezier hun tattoos aan de camera!

Al het materiaal kan je kopen bij Feeërieke. Belangrijk om te weten is dat zowel de lijm als de glitters specifiek dienen voor het maken van tattoos. Gebruik zeker geen random lijm en glitters op de huid!

Heb je interesse om een workshop te volgen om (beter) te leren werken met je cameo? Kijk dan even op mijn workshopkalender!

Gerelateerde berichten

3 gedachten over “Glitter galore”

Plaats een reactie